Belo HorizontePlatform pemulihan bahan ketinggian tinggiMempunyai fungsi dan ciri asas yang lain

masa pelepasan:2024-06-17 11:18:41 Pengguna pos:938HP166090698 Paparan halaman:481

Petua teras:Belo Horizonte,Komponen penting lif memerlukan teknologi tertentu, seperti mesin tarik lif penumpang dan lif penglihatan yang berterusa

Komponen penting lif memerlukan teknologi tertentu, seperti mesin tarik lif penumpang dan lif penglihatan yang berterusan magnet kekal, dan mesin pintu kereta yang merupakan pertukaran frekuensi, peraturan tegangan, dan peraturan kelajuan, dan menerima perlindungan tirai cahaya. Komponen keselamatan seperti peralatan keselamatan, pembatasan kelajuan, dan penimbal mesti dihasilkan.

Keukuran benteng lif dalam projek pembinaan baru dalam keadaan-keadaan di lokasi yang berbeza: Apabila rancangan bangunan belum selesai, operator hanya perlu menyediakan kepada pengguna bentangan lif piawai spesifikasi lif yang diperlukan, dan pengguna mengarahkan jabatan rancangan untuk merancang benteng lif. Apabila rancangan arsitektur telah selesai, dan laman ini belum dibangun, sedang dibangun, atau telah selesai, ia mesti ditentukan berdasarkan konstruksi semasa atau dimensi diukur. Jika rancangan awam asal shaft perlu diubahsuai pengguna patut mempercayai jabatan rancangan arsitektur untuk membuat perubahan rancangan shaft berdasarkan rancangan disediakan oleh lif.

Belo HorizonteLif perubatan, dirancang untuk membawa katil hospital penahan, dan kenderaan perubatan, mempunyai kabin panjang dan sempit.

High transmission efficiency. Kerana menggunakan motor sinkronik magnet kekal untuk pemacu langsung,Belo HorizonteRumah rumah lift villa yang dibina sendiri, efisiensi pemindahan boleh diperbaiki dengan % -%.

NchelengeMembersihkan dan membersihkan kasut panduan kereta lif. Seperti yang diketahui, kasut panduan berjalan di atas kereta panduan, dan ada cangkir minyak di atas kasut panduan. Untuk memastikan lif tidak membuat suara semasa operasi, perlu mengisi cangkir minyak secara peribadi dan bersihkan kasut panduan dan kabin perlu bersihkan dengan teliti.

Pulihkan fungsi butang arahan dalam kabin untuk pemadam kebakaran untuk beroperasi.

Kurangkan bunyi keseluruhan mesin. Kerana tiada bunyi dari perlindungan semasa operasi kelajuan tinggi bagi enjin asinkron dan tiada bunyi dari transmisi gear cacing, bunyi keseluruhan boleh dikurangi dengan -db (A) Penggunaan tenaga rendah. Dari prinsip kerja bagi motor sinkronik magnet kekal,Belo HorizonteMesin pembuatan dan tipping hidraulik,Belo HorizonteLif liga aluminium yang bergerak sendiri, boleh dilihat bahawa kegembiraan mereka dicapai oleh magnet kekal, dan tidak perlu bagi stator untuk menyediakan arus kegembiraan tambahan. Oleh itu, rotor motor tidak mempunyai semasa dan tidak ada masalah kehilangan elektronik. Secara umum, penggunaan tenaga lebih berkurang.


Belo HorizontePlatform pemulihan bahan ketinggian tinggiMempunyai fungsi dan ciri asas yang lainPulihkan fungsi butang arahan dalam kabin untuk pemadam kebakaran untuk beroperasi.

The rapid development of the economy and the continuous advancement of urbanization are the main driving forces for the growth of elevator demand. Regression analysis of historical data shows a high correlation between real estate investment and elevator demand. Kadar pertumbuhan pelaburan real estate komersial mungkin perlahan disebabkan peraturan negara, tetapi; Perrancangan Lima Tahun ke-; Selama masa ini, pembangunan juta unit rumah yang boleh diterima akan meningkatkan permintaan untuk lif, sementara banyak pembangunan infrastruktur awam, pemulihan dan penggantian simpanan tenaga, dan eksport semua akan memandu produksi lif di China. Pada tahun , produksi lif China dijangka akan melebihi unit per tahun dan ganda, dengan kadar pertumbuhan konservatif sekitar %.

Ada telefon api di dalam kereta lif api.

Kualiti tinggi dan harga rendahKenyamanan merujuk kepada kesan sensori pemecut lif, getaran, bunyi, dekorasi, cahaya dan indikator lain pada orang. Bunyi ini terutama dihasilkan oleh mesin tarik, jadi perlu memilih mesin tarik dengan bunyi rendah. Sistem ini boleh mengurangi getaran dan meningkatkan kesenangan.

Untuk melaksanakan pengaturan escalator dan menyediakan balas balik, untuk menentukan konfigurasi peranti terkongsi tertentu, urutan penghantaran, dan pengaturan pusingan kereta tangan semasa pengaturan terus menerus.

Rangkaian pembayaran dan tali tidak boleh bertentangan dengan shaft atau komponen lain semasa operasi lif.


Belo HorizontePlatform pemulihan bahan ketinggian tinggiMempunyai fungsi dan ciri asas yang lainSila perhatikan bahawa seharusnya ada ruang lebih dari mm kiri di kedua-dua sisi escalator, dan apabila diatur secara paralel, tidak ada pengendalian antara kedua-dua escalator.

penjual besarButang tutup pintu tidak mempunyai fungsi penyelamatan diri. Selama tempoh penyelamatan yang ditentukan, komponen lif dalam operasi diperiksa, dipenuhi bahan bakar, debu dibuang, dan peranti keselamatan dinyahpepijat. Termasuk ujian yang tidak menghancurkan dan pemeliharaan tali besi traksi lif.

Parameter utama lif merujuk kepada kapasitas muatan nominal dan kelajuan nominal.

The requirement for the shaft is that it should not be plastered, but there should be no protruding foreign objects.

Belo HorizonteBilik depan lif kebakaran disediakan dengan hidran kebakaran di dalam.

The requirement for the shaft is that it should not be plastered, which is beneficial for reducing noise, but there should be no protruding foreign objects.

Komponen mekanik mesin tarik lif memerlukan minyak. Terdapat dua skala pada penutup luar mesin tarik. Buka tombol minyak untuk memeriksa sama ada minyak sepatutnya berada di tengah dua skala. Jika minyak lebih rendah dari skala bawah, ia bermakna bahawa mesin tarik sepatutnya dipenuhi minyak. Jika tidak dipenuhi minyak, lif tidak akan beroperasi dengan baik untuk masa yang panjang, yang menyebabkan pembakaran mesin tarik lif dan motor. Selepas lif telah berjalan untuk masa yang lama, minyak seharusnya diganti dengan cara yang tepat untuk menjaga mesin traksi bersih dan dalam keadaan baik.


Hak cipta dan notis:
1. Belo HorizontePlatform pemulihan bahan ketinggian tinggiMempunyai fungsi dan ciri asas yang lain yang dipaparkan oleh Rangkaian Maklumat Malaysia diterbitkan oleh pengguna. Netizen dipersilakan untuk mencetaknya semula, tetapi cetak semula mesti menunjukkan alamat laman web semasa atau alamat pautan web dan sumbernya.
2. Halaman ini adalah maklumat Belo HorizontePlatform pemulihan bahan ketinggian tinggiMempunyai fungsi dan ciri asas yang lain, dan kandungannya diterbitkan dan dimuat naik oleh pengguna. Laman web ini tidak bertanggungjawab atas keaslian, ketepatan dan hak harta intelek kandungan halaman ini (termasuk tetapi tidak terhad kepada teks, gambar, video) . Halaman ini adalah maklumat kesejahteraan awam. Sekiranya anda mendapati bahawa kandungan Belo HorizontePlatform pemulihan bahan ketinggian tinggiMempunyai fungsi dan ciri asas yang lain adalah haram atau tidak sah, sila hubungi kami, kami akan menghapusnya atau mengubahnya secepat mungkin, terima kasih atas kerjasama anda
3. Sebahagian daripada kandungan yang disiarkan oleh pengguna di laman web ini dicetak semula dari media lain untuk tujuan menyampaikan lebih banyak maklumat. Ini tidak bermaksud bahawa laman web ini bersetuju dengan pandangan mereka atau mengesahkan keaslian Belo HorizontePlatform pemulihan bahan ketinggian tinggiMempunyai fungsi dan ciri asas yang lain mereka. Kandungannya adalah untuk rujukan hiburan hanya. Laman web ini tidak menanggung tanggungjawab langsung dan bersama untuk pelanggaran karya tersebut, dengan ini menyatakan!
Lebih banyak lagi>serupaberita

BeloHorizontemengesyorkanberita
BeloHorizonteBerita terkini