Belo HorizonteAxle Co., Ltd.Mempunyai fungsi dan ciri asas yang lain

 • masa pelepasan:2024-06-18 18:24:51
 • Kata kunci:

 • Paparan halaman:96
 • Penerangan pantas:

  Belo Horizonte,Mungkin ada beberapa kesalahan semasa menggunakan jembatan naik hidraulik tetap Mari kita lihat kesalahan umum dan beber

Kandungan artikel

Mungkin ada beberapa kesalahan semasa menggunakan jembatan naik hidraulik tetap Mari kita lihat kesalahan umum dan beberapa penyelesaian.

[UNK][UNK]. When the non loading and unloading operation of the mobile boarding bridge temporarily stops, the guide plate needs to be retracted and parked in the designated position. Jika diletakkan di luar, perlu menutupinya dengan kain yang tidak bergerak air, bukti hujan, dan skrin matahari untuk mencegah cat dek menjadi basah dan berkarat. Pada masa yang sama, mengangkat gelang tetap depan boleh mengangkat ban jambatan naik bergerak dari tanah, menghindari perlumbaan berat badan, dan mengurangi kerosakan ban. Jika titik-titik di atas dicatat semasa penyimpanan tidak hanya boleh kehidupan perkhidmatan jambatan diperlukan, tetapi juga masalah tidak perlu boleh dihindari.

Belo HorizonteSokongan adalah tugas persiapan penting untuk operasi, dan ia sepatutnya dipilih di tanah rata, seperti dasar atau lapangan kasar. Ia diperlukan untuk menggunakan tidur untuk membersihkannya sebelum melanjutkan operasi.

Mengatasi masalah ini, pengaturan silinder hidraulik terbatas oleh ruang terbatas. Oleh itu, bagaimana untuk mengatur lif dalam ruang terbatas sementara memenuhi keperluan muatan dan prestasi platform angkat adalah masalah penting yang perlu diselesaikan untuk meningkatkan prestasi keseluruhan platform angkat. Analyzed the issue of unstable lifting speed of elevators, and sought a hydraulic cylinder device that can reduce hydraulic cylinder thrust and stabilize platform lifting speed while meeting structural design requirements.

BatrounBahan yang digunakan untuk jambatan papan adalah: gelang utama dibuat dari paip besi bentuk istimewa.

Jabatan pengguna jambatan naik hidraulik sepatutnya menganalisis perisian secara saintifik dan menentukan pelaburan dalam peralatan. Pada masa yang sama, mengikut ciri-ciri kerja, pegawai profesional sepatutnya diatur untuk melakukan penyelenggaran dan penyelamatan di lokasi untuk memastikan trak platform angkat sentiasa dalam operasi normal, memastikan muatan dan lepaskan bahan yang disediakan pada masa; Operasi normal peralatan perlu dijamin oleh tindakan institusi,Belo HorizonteFixed boarding bridge, meningkatkan sistem pengurusan yang berkaitan, kuatkan pengurusan dinamik ralat peralatan mengawasi status bahagian-bahagian kunci, dan menganalisis corak ralat melalui pemeliharaan; It is necessary to ensure the supply of maintenance accessories, establish a spare parts warehouse for vulnerable and commonly used parts, and purchase channels to avoid situations where inadequate preparation may lead to extended downtime and increased repair costs; Pengguna patut menjaga hubungan yang dekat dengan penghasil keselamatan, menguatkan kualiti profesional dan profesionalisme pegawai penyelamatan platform,Belo HorizonteJembatan naik hidraulik, supaya mereka boleh menangani kesalahan dalam masa singkat.

Apabila menggantikan minyak hidraulik, kadang-kadang minyak hidraulik yang lemah juga boleh menyebabkan bunyi di jambatan boarding hidraulik, serta bunyi apabila stesen pam masuk ke udara.


Belo HorizonteAxle Co., Ltd.Mempunyai fungsi dan ciri asas yang lainDikuasa oleh pompa hidraulik yang beroperasi dengan tangan.

Koil elektromagnetik valv arah elektromagnetik tidak tetap dengan kuat, dan pemisahan dan keterlibatan sering armatur juga boleh menghasilkan bunyi yang tinggi.

Semak jika valv manual terbuka. Apabila digunakan, ia mesti dibuka, jika tidak jambatan naik mungkin rosak.

Honesty is the foundationApa yang patut saya perhatikan bila memilih jambatan naik? Pemilihan dan pembelian jambatan naik melibatkan memperhatikan tiga isu, termasuk julat penggunaan, dan faktor lain; Their understanding of the manufacturer of the boarding bridge, whether their enterprise qualifications, special equipment licenses are complete, how many after-sales service outlets are there in the country, how about their after-sales service attitude, and whether they are timely; Titik penting ialah sama ada kualiti adalah baik atau tidak, dan sama ada harga adalah masuk akal. Jika kedua-dua situasi ini adalah masuk akal anda boleh memilih produk pembuat.

Sistem hidraulik mengadopsi produk markah Itali yang diimpor, plat yang bersandar, operasi silinder minyak atas, dan kecil, boleh disesuaikan dengan lancar. Plat penyesuaian tinggi adalah plat dekoratif dan profil yang dipilih, dengan kehidupan perkhidmatan panjang. Berbagai pembuat kualifikasi jambatan naik selamat datang untuk menanyai dengan telefon dan dengan jujur mengundang kerjasama!

Titik lain untuk diperhatikan ialah pemilihan jambatan penerbangan hidraulik tetap juga perlu diperhatikan. Pertama, perlu menjelaskan skop penggunaan jambatan penerbangan hidraulik tetap. Selain itu, kapasitas muatan bernilai jambatan penerbangan hidraulik tetap dan keadaan persekitaran di mana mereka digunakan juga perlu dipertimbangkan. Kedua, melakukan kajian pasar yang cukup di hadapan, memilih penghasil tanda lama jambatan naik, dan menggabungkan kemampuan perkhidmatan penghasil dan selepas jualan. Selagi platform angkat mempunyai kualiti peralatan yang baik, prestasi lengkap, ia boleh dianggap dengan harga yang besar.


Belo HorizonteAxle Co., Ltd.Mempunyai fungsi dan ciri asas yang lainSetiap perusahaan mempunyai persekitaran kerja yang sesuai untuk setiap perusahaan, jadi keperluan untuk naik jambatan juga berbeza. Jembatan naik bimbit hanya memerlukan satu orang untuk beroperasi tanpa perlukan bekalan kuasa, dan boleh mencapai muatan dan muatan yang selamat dan cepat. Jembatan pengangkutan bergerak digunakan secara luas dalam platform kargo dan laman muatan dan muatan bergerak tanpa muatan dan muatan peralatan. Ia adalah muatan kargo dan muatan peralatan bantuan yang digunakan bersama dengan forklift. Oleh itu, sebelum bekerja sama, editor akan menjelaskan kepada anda bagaimana untuk memasang cepat jambatan boarding ton.

Apabila minyak memasuki sistem hidraulik jambatan naik hidraulik dan berfungsi, pembersihan adalah cabaran utama. Dirt and other impurities should be prevented from entering the boarding bridge system. Seperti yang anda tahu, partikel halus boleh menggaruk valve pintu, blok pompa, blok lubang paip, dan membawa kepada perbaikan mahal.

Oleh itu memilih pembuat kualiti tinggi adalah sangat penting.

Belo HorizonteApabila bekerja pada jambatan naik hidraulik, kaki sokongan mesti dilambangkan, dan bolt kaki sokongan mesti disesuaikan untuk memastikan platform angkat tertekan secara stabil pada kaki sokongan dan terus mengufuk; Semasa proses angkat dan dalam keadaan angkat, platform angkat tidak boleh bergerak, dan ia dilarang untuk bergerak pada platform angkat. Jika terdapat bunyi yang tidak normal semasa operasi jambatan pengangkutan hidraulik, ia patut dihentikan segera untuk pemeriksaan untuk menghindari menyebabkan kerosakan serius pada platform angkat; Sebelum digunakan, periksa sama ada peralatan elektrik normal; All shaft pin oil holes must be oiled before each use. Sebelum digunakan,Belo HorizonteJembatan naik bergerak., perlu melakukan penunggahan tanpa muatan dan memeriksa sama ada sistem hidraulik normal; Muatan bangku kerja tidak patut melebihi nilai nilai, dan ia tidak patut dijalankan shaking manual yang kuat; Minyak hidraulik dalam tangki minyak mesti diganti setiap jam operasi.

Keperlukan pemasangan bagi bingkai dinding jambatan papan bimbit tidak banyak, kerana ia mudah dipasang. Secara khusus, keperluan pemasangan adalah: untuk pemasangan awal, jarak diantaranya dan bawahnya sepatutnya -m. Kemudian, ia adalah m. The horizontal tilt angle should be within degrees.

Due to the fact that the boarding bridge can be used in many loading and unloading situations, the parameters of the boarding bridge also vary in different places. Contohnya, mod pergerakan, tujuan khusus, persekitaran kerja, saiz bangku kerja, muatan, dll. jambatan papan patut ditakrif dengan jelas satu per satu.


BeloHorizonteMaklumat produk lain
 • KotkaPengubah peralatan kuasaCara memilih yang baik

  KotkaPengubah peralatan kuasaCara memilih yang baik

 • GuizhouPlatform penangkapan hidraulik profesionalKekuatan teknologi hebat

  GuizhouPlatform penangkapan hidraulik profesionalKekuatan teknologi hebat

 • GuizhouJembatan penerbangan tetap mekanikSudahkah anda menguasai kaedah penggunaan

  GuizhouJembatan penerbangan tetap mekanikSudahkah anda menguasai kaedah penggunaan

 • DenverTekanan hidraulik paksi boarding tetapSyarikat kekurangan dana

  DenverTekanan hidraulik paksi boarding tetapSyarikat kekurangan dana

 • DenverPlatform penangkapan gaya tahapPrestasi dan struktur

  DenverPlatform penangkapan gaya tahapPrestasi dan struktur

 • DenverPlatform angkat aliran aluminumCadangan berkualiti tinggi

  DenverPlatform angkat aliran aluminumCadangan berkualiti tinggi

 • HaimenlinnaPengubah semasa tinggiMaklumat pengeluaran terhad dan harga penapaian semula berada pada

  HaimenlinnaPengubah semasa tinggiMaklumat pengeluaran terhad dan harga penapaian semula berada pada

 • Fijicameroon_ departments. kgmPlatform penangkapan hidraulik tersendiriHitung sorotan

  Fijicameroon_ departments. kgmPlatform penangkapan hidraulik tersendiriHitung sorotan

 • segera:Peringatan: Maklumat Belo HorizonteAxle Co., Ltd.Mempunyai fungsi dan ciri asas yang lain memberi anda Belo HorizonteAxle Co., Ltd.Mempunyai fungsi dan ciri asas yang lain oleh syarikat kami, perkhidmatan Belo HorizonteAxle Co., Ltd.Mempunyai fungsi dan ciri asas yang lain dan maklumat lain. Sekiranya anda membeli produk Belo HorizonteAxle Co., Ltd.Mempunyai fungsi dan ciri asas yang lain, sila sahkan, buka akaun syarikat, dan tandatangani perjanjian Belo HorizonteAxle Co., Ltd.Mempunyai fungsi dan ciri asas yang lain. Belo HorizonteAxle Co., Ltd.Mempunyai fungsi dan ciri asas yang lain di atas adalah aktiviti perdagangan komersial. Maklumat yang dipaparkan di atas diberikan oleh penjual, dan keaslian, ketepatan dan kesahan kandungan adalah tanggungjawab penjual penerbitan. Perlu diketahui bahawa risiko dalam transaksi Internet adalah objektif. Kami berharap semua orang akan bekerjasama dengan itikad baik, kerjasama win-win, dan mengekalkan persekitaran rangkaian yang harmoni, mematuhi undang-undang dan murni. Sekiranya anda mendapat maklumat palsu di Belo HorizonteAxle Co., Ltd.Mempunyai fungsi dan ciri asas yang lain, atau maklumat itu melanggar hak undang-undang anda, kami akan bekerjasama secara aktif dan atasi dengan serius dan hapuskan maklumat tepat pada waktunya, Dengan ini nyatakan!